Vera Audio - nytt norske audio merke

Vi vil informere om et nytt norsk audio merke. Navnet er Vera Audio.
https://www.vera-audio.com

Grunnlegger for Vera Audio er Bjørn Omholt, som også står bak lyd & akustikk. I produktutviklingen er det flere fra både innland og utland som er involvert. Blant annet Armand Aanekre.

Vera Audio har som mål å selge høykvalitetsprodukter innen audio. Ved å fokusere utelukkende på salg via nettet kan vi kutte mellomledd og holde prisene nede. Videre vil vi i større grad enn hva som har vært vanlig, fremstille målinger og mer detaljerte spesifikasjoner for våre produkter. Vi vil satse på integritet og ærlighet i det vi driver med, og vil utelukkende ha en ikke-"snake-oil" tilnærming i alle våre produkter og i vår informasjon. Derav også navnet "Vera", som stammer fra latin og betyr sant.

Det første produktet vi lanserer er en kraftig effektforsterker med svært lav forvrengning. Vi regner med å starte salget av den innen noen uker. Vi har også kommet langt i utviklingen av et produkt nr. 2, som forhåpentligvis vil lanseres ikke lenge etterpå.

Vårt satsningsområde er både elektronikk og høyttalere. Det vil også være aktuelt å tilby enkelte custom løsninger på elektronikk produkter som en tilleggstjeneste. Selv om vi har en del konkrete planlagte produkter, ønsker vi også å være åpne for tanker og forslag fra publikum for fremtidige produkter. Vi kommer bl.a. til å bruke soundlyvisual forumet til å kommunisere med potensielle kunder.

news_1_1.jpg
 
Top